DOKA

DOKA is dé plek voor liefhebbers van fotografie, shop voor analoog fotomateriaal, fotogalerie én een stijlvol café ineen. U kunt DOKA ook afhuren voor uw privé ontvangst. Fotogalerie

Talentvolle fotografen. Bekende, maar vooral ook minder bekende namen. Die geven we bij DOKA graag de ruimte. In onze fotogalerie kunt u kennismaken met hun werk. Elke paar maanden hebben we een nieuwe expositie. Met fotografie die prikkelt, inspireert of u simpelweg de adem beneemt. DOKA is altijd op zoek naar interessante nieuwkomers in de wereld van de fotografie. Kent u – of bent u – zo’n talentvolle fotograaf, die een duwtje in de rug en een podium verdient? Laat het ons weten!

Analoog fotomateriaal

Analoge fotografie is terug van weggeweest, en daarmee ook de donkere kamer. Die magische ruimte waar u langzaam het beeld ziet opkomen... In onze shop vindt u alle materialen die u nodig heeft om analoge films te ontwikkelen en af te drukken. Op de ouderwetse manier. Met ouderwets mooi resultaat. Daar help ik u graag bij, als fotograaf  en liefhebber met ruim 35 jaar ervaring in de doka. Bij DOKA kunt u terecht voor tips, advies of gewoon een praatje over het magisch mooie fotovak.

Café

Waar heeft u trek in? Een kop ambachtelijk gebrande koffie? Een perfecte muntthee? Of een goed glas wijn of gin tonic? Blijf lekker zitten, met uw krantje, uw vrienden, uw geliefde.

In DOKA café leggen we u graag in de watten. Met warme en koude dranken van de beste leveranciers. En met versgebakken taart en koeken. Homemade.

Een goede reden om nog even te blijven genieten. Of rustig na te praten over de expositie in onze fotogalerie.